Пилот заключи помощника си извън кабината по време на полет

| от |

Инцидентът е станал по време на полета от Пърт до Оуклънд – пилотът заключил помощника си извън кабината заради „напрежение“ помежду им.

Air-New-Zealand

 

По време на полета на Air New Zeland, пилотът е заключил извън кабината своят помощник като обяснил случилото се с „възникнало напрежение помежду им“, пише Mirror. Търканията между тях започнали, когато вторият пилот закъснял с 13 минути за полета, за да направи тестове за употреба на наркотици и алкохол. След като самолетът излетял, помощник пилотът отишъл да пие кафе с член на екипажа. Когато се върнал обаче, не могъл да влезе в пилотската кабина тъй като вратата била заключена и помолил екипажа да се свърже с пилота чрез вътрешния интерком.

Ерол Бъртъншоу, мениджър по оперативната цялост и безопасност казал пред  Stuff.co.nz: „Първият офицер се е загрижил, че капитанът не му отговаря и намерил алтернативен метод да влезе в кабината. Естествено, екипажът също се е притеснил, че не могат да се свържат с пилота и са станали доста неспокойни“. Докладът е предаден на Гражданската въздухоплавателна администрация на Нова Зеландия и двамата пилоти са призовани на свидетелската скамейка. Бъртъншоу добавя, че пилотът е твърдял, че е достигал до определена навигационна точка, за което е трябвало да бъде концентриран и е помислил, че го вика член на екипажа, а не вторият пилот. Той заключи, че „безопасността и сигурността са от първостепенно значение и не подлежат на преговори за Air New Zeland. Този спор на NZ176 е недопустим и двамата пилоти научиха ценен урок за необходимостта да общуват добре помежду си“.

 
 

Пилот заключи помощника си извън кабината по време на полет

| от |

Много хора не се свенят да правят секс на открито. Традиционно предпочитаното място за „външни страсти“ е паркът, въпреки че на места подобно поведение е наказуемо. В представите на дамите обаче идеалната обстановка за целта е друга, пише в. „Дейли стар“.

Проучване, направено от Superdrug Online Doctor сред 1000 американци и 1000 европейци, е установило, че за участничките сред тях предпочитаното място за секс на открито е плажът. Дамите не крият, че морската обстановка им действа възбуждащо.

Във въжделенията си за интимност извън дома на второ място жените поставят парка, следван от съблекалнята. Изглежда височините също възбуждат представителките на нежния пол, тъй като на следващата позиция те поставят покрива на хотел или заведение.

Допитването показва още, че идеята за секс на открито е по-възбуждаща за мъжете, отколкото за жените – 57 процента срещу 44 процента

 
 

Пилот заключи помощника си извън кабината по време на полет

| от |

Музикантът от популярния шведски поп квартет АББА Бени Андершон ще издаде албум със свои композиции и изпълнения на пиано, предаде Контактмюзик.

Тавата е озаглавена „Пиано“ и ще види бял свят на 29 септември. В нея са включени 21 популярни хита на музиканта от АББА, изпълнени на пиано. „Композициите, включени в албума, са неразделна част от мен! По време на записите имах чувството, че изпълнявам своите мемоари!“, коментира новата си продукция Андершон.

Шведската група АББА се раздели през 1982 година, но Бени след това издаде девет албума със своя състав „Бени Андершон Оркестра“.

 
 

Пилот заключи помощника си извън кабината по време на полет

| от |

 Мъже в тесни костюми борят злото по улиците на космополитен град. Жени в смели и секси униформи спасяват света от лоши хора, които искат да изтребят всички девици… Сюжетите за филми и съответно сериали за супергерои няма голямо разностилие, и може би именно затова се харесват толкова много от хората.

Ярката борба между доброто и злото, олицетворено от мъж в плащ и хилещ се зъл нещастник с бомба, скрита в джоба, датира от отдавна и е преляла в модерната поп индустрия, като лепкава течност в чай. Тя е тук, за да остане.

Най-новият сериал за супергерои, дело на Netflix – The Defenders, излезе този петък и целият му сезон вече е наличен. По този повод, пък и без повод, ние селектираме 5 добри сериала за доброто и злото в света на супергероите, които може да изгледате преди това.

 
 

Пилот заключи помощника си извън кабината по време на полет

| от |

Филми се снимат по няколко месеца, а всички знаем какво става, когато имаме един прекалено стриктен, взискателен или пък агресивен колега. Въпрос на време е на някого да ти избият чивиите.

Това се случва неочаквано често, но се чува само ако участниците са известни. Най-старият и легендарен спор е между актьори и режисьори. И като казваме „стар“, имаме предвид много стар.

Катрин Хепбърн, която е невъзможно красива, се скарва жестоко с режисьора Джоузеф Манкевич, който е безобразно нетактичен. Научете повече в галерията ни!