Пиле Чимичангас

| от |

Време е за нещо мексиканско от 359food.bg

1969287_639443276105190_827685899_n-600x398

Продукти

  • 2/3 ч.ч. пикантен сос любимата ви салца
  • 1 ч.л. кимион
  • 1 ч.л риган
  • 1,1/2 ч.ч. Пиле сварено и накъсано
  • 1 ч.ч. кашкавал настърган
  • 2-3 стръка зелен лук нарязани на ситно
  • 6 арабски питки мексикански
  • 2 с.л краве масло разтопено
  • сирене за сервиране
  • сос Picante за сервиране

Смесете пилето с пикантния сос – Picantene или салца, кимиона, ригана, кашкавала и лука. Сложете 1/4 чаша от пилешки сместа в центъра на всяка арабска/мексиканска царевична питка и сгънете двете страни над пълнеж. навийте на руло нагоре със сгъвката надолу върху хартия за печене. Залейте с малко от с разтопеното масло или маргарин. Печете при 220 ° С в продължение на 25 минути или до златисто. Украсете с допълнително сирене и зелен лук и сервирайте със салца или пикантен сос от страни.

 
 
Коментарите са изключени за Пиле Чимичангас