На 24-ти юли, офисът на Gourmet Publishing се изпълни с гости на издателството, които дойдоха да прекарат един забавен, полезен и много вкусен следобед.
Точно в 12 часа шеф-готачът на menumag.bg и списание „Меню“ започна демонстрацията на приготвянето на торта с шоколад и малини, която завърши със създаването на уникална декорация с шоколадова дантела.
По-късно тя показа на многобройните гости как се приготвят и минитарти със скариди и праз и веган тарта (днес и утре ще ви представим двете рецепти в нашата кулинарна рубрика).
Разбира се, всички можеха да опитат вкусните рецепти от най-новата кулинарна поредица на издателството, наречена „Как да сготвим“.
Предстои да излезе третата книга от тази поредица – „50 постни рецепти”. Рецептата за веган тартът е една от тях..
През цялото време посетителите на събитието задаваха въпроси на екипа на Gourmet Publishing за настоящите и бъдещи проекти на компанията, които включват кулинарни и винени курсове, нови книги и множество събития.
Огромният интерес към работата на издателството задържа гостите чак до вечерта.