Звездите, които могат да се похвалят със собствен остров

| от |

Всеки е имал поне един момент в живота си, в който е искал просто да избяга на самотен остров, да не му се пречка никой, докато си лежи мързеливо на плажа с коктейл в ръка и слуша морските вълни. Има един сигурен начин това се случи и той е… да станете световно известни.

Ето списък с няколко звезди, които вече се радват на привилегията да притежават свое късче земя насред океана:

Джони Деп

Най-известният пират в историята на Холивуд – Джак Сапроу притежава 45 акра на… разбира се, Карибски остров. Райското местенце се казва Little Hall’s Pond Cay. Деп е усвоил някой друг урок от своя по-възрастен колега Марлон Брандо относно купуването на остров. Сега той новата му възлюбена Амбър Хард могат на спокойствие да се наслаждават на времето прекарано заедно.

Шакира

Освен че е брилянтна в бели денса, Шакира е и отлична бизнес дама. Тя успя да убеди през 2011 г. съоснователя на Pink Floyd Роджър Уотърс заедно да закупят едно прекрасно островче северно от Бахамите. Идеята на двамата е да превърнат Bonds Cay в курорт за мултимилионери.

Томи Лий

В стремежа си да спечели обратно любовта на бившата си половинка Памела Андерсън, Томи Лий й купи кокетно островче край бреговете на Дубай през 2007 г. Явно Пам го е харесала, тъй като двамата прекараха следващите няколко години заедно, преди тя да открие любовта в лицето на продуцента Рик Саломон и да се омъжи повторно. Наскоро обаче тя се раздели и с него – дали ще последва поредният остров?

Леонардо ди Каприо

Талантливият Лео си купи още през 2005 г. острова Blackadore Caye, край бреговете на Белиз. Обикновените ергени имат своя любовна бърлога, а Ди Каприо – любовен остров. Резултатът – посещения от многобройните му приятелки – модели на Victoria‘s Secret. Преди време актьорът заяви, че иска да построи хотел и летище на имота.

Еди Мърфи

Чернокожият комик се сдоби през 2005 г. с остров Rooster Cay на Бахамите. Но това далеч не е първият му самотен къс земя. Преди него Мърфи притежавашедруг остров в Бахамите, наречен Pearl.

Лени Кравиц

Рокзвездата притежава своe усамотено местенце в архипелага Елойдета на Бахамите. Изборът на Лени далече не е случаен – това е мястото, на което е израснала неговата майка. Можем само да се надяваме, че я води там редовно.

Рики Мартин

Секси таткото си купи остров в близост до Ангра дос Рейс, край бреговете на Бразилия и същата година му се родиха близнаци. Той плати 8 млн. долара, за да осигури тропически рай за семейството си...

Джон Ленън

Приживе легендарният музикант купи остров Дориниш в графство Майо, Иралндия и го кръсти Beatles Island. След смъртта на Ленън, съпругата му Йоко Оно продаде имота и дари парите на ирландско сиропиталище.

Селин Дион

Селин е собственик на остров във Флорида. Явно обаче се е насочила към по-апетитна хапка, тъй като е обявила това прекрасно местенце за продан. Този зашеметяващ имот може да бъде ваш за скромната сума от 72,5 млн. щатски долара.

 
 
Коментарите са изключени за Звездите, които могат да се похвалят със собствен остров