Всички обичат Елън

| от |

Oscars Ellen DeGeneresЕлън Дедженеръс ще остане в историята, като първия водещ на Оскарите, който си направи селфи с най-големите звезди по време на шоуто. Снимката разби всякакви рекорди по споделяне в Туитър – била e разпращана повече от 2.8 млн. пъти.Това, което се хареса най-много на звездите, а и на зрителите е, че Елън се държеше с холивудските величия като със свои приятели и дори им купи пица. За разлика от Златните Глобуси, по време на Оскарите храната е забранена. И въпреки че отвън ги очакваха омари, звездите бяха много щастливи от парчетата пица, които Елън им раздаде. Освен това, разносвачът на пица е бил абсолютно истински.

По-спокойна, отколкото преди седем години, Дедженеръс успя да държи публиката будна по време на дългите рекламни паузи, а според рейтингите церемонията е рекордна по зрителски рейтинг за последните 10 години. Около 43 млн. зрители са били пред телевизорите, за да видят тазгодишните носители на престижните статуетки, с което церемонията е последната най-гледана развлекателна програма за последните 10 години, след като на 6 май 2004 г. последният епизод на „Приятели“ събра рекордните 52.5 млн. зрители.

След „бедственото“ конферансие Сет Макфарлейн, Дедженеръс се нарежда до образците по водене на Оскарите – Били Кристъл и Джони Карсън, пише Variety. Според критиците, Елън е успяла да улови магията, която носеше Били Кристъл и Академията трябва непременно да я покани отново.“Тя бе не само забавна и очарователна, но и създаваше впечатление, че е щастлива от това да е там“, писа „библията“ на холивудската киноиндустрия.

 
 
Коментарите са изключени за Всички обичат Елън