Возняцки търси честен, забавен и висок мъж

| от |

За първи път след раздялата си с голфъра Рори Макилрой, тенисистката Каролин Возняцки си позволи да коментира връзката си с него. Двамата се разделиха в края на май, броени дни след като бяха разпратени и първите покани за сватбата им, планирана за лятото. Тогава севрноирландецът призна, че проблемът е изцяло негов.

„Беше наистина трудно. Още в самото начало той направи връзката ни обществено достояние и аз нямах особен избор. Сега обаче аз съм много щастлива и в позиция, в която не съм била от много време. Хубави неща ми се случиха напоследък“, заяви Возняцки броени дни, след като игра финал на US Open.

Датчанката гледа философски на живота и казва, че благодарение на раздялата е научила много за себе си. „Трябва да приемеш живота и това, което ти предлага като част от пътя ти и да не смяташ, че има неща, с които да не можеш да се справиш. Мисля, че успях да продължа напред“, каза още Возняцки.

Без колебание тя посочи, че качеството, което търси в един мъж е честността. „Да ми бъде забавно с него, да не е твърде сериозен. Предпочитам по-високите мъже, за да мога да нося токчета“, пошегува се датчанката. / News7

 
 
Коментарите са изключени за Возняцки търси честен, забавен и висок мъж