Вижте какви неприлични снимки има на телефона на Дженифър Лоурънс

| от |

Хакер пусна голи снимки на звезди като актрисата Дженифър Лорънс и певицата Риана в интернет, като ги свали от мобилните им телефони (можете да видите всички снимки тук), съобщи АФП.

Сред пострадалите са също Аврил Лавин, Амбър Хърд, Хейдън Панетиер, Хилари Дъф, Джени Маккарти, Кейли Куоко,Кейт Ъптън, Кейт Босуърт, Ким Кардашиян.

lorens81

Снимките са взети от акаунтите на звездите в iCloud. Говорител на актрисата Дженифър Лорънс каза, че полицията е уведомена и всеки, който публикува откраднатите снимки, ще бъде санкциониран, посочва БТА.

uhfwYp5

Актрисата Мери Елизабет Уинстед също потвърди, че е сред жертвите, като написа в Twitter, че е изтрила снимките от акаунта си отдавна и явно хакерът е положил много усилия.

jennifer lowrens 2

„Неизвестният засега хакер е успял да се добере до интимните фотографии на десетки холивудски актриси“, пише и Variety. В списъка на звездите, чиито снимки са били публикувани в анонимния форум 4chan.org, освен звездата от филма „Игрите на глада“ Дженифър Лорънс, певицата и актриса Ариана Гранде, са публикувани и прелестите на актрисата Кирстен Дънст, Селена Гомес и др.

Според портала buzzfeed.com, хакерът предложил срещу известна сума от виртуалната валута биткойн да пусне още снимки, уточнява БГНЕС.

 
 
Коментарите са изключени за Вижте какви неприлични снимки има на телефона на Дженифър Лоурънс