Вашият любим герой от „Game Of Thrones“ може скоро да умре

| от |

„Когато играете на тронове, ще победите или ще умрете.“ Тези думи казани na Церсей Ланистър са се запазили в съзнанието на много фенове на книгите и сериала „Game Of Thrones“, а с тях се намеква неочаквана смърт на важни герои.

Но в първите пет книги съществуват няколко от тях, които писателят Джордж Мартин просто не може да си позволи да „убие“ защото са от съществено значение за развитието на историята. Героите на Аря Старк, Денерис Таргериан, Бран Старк и Джон Сноу имат важна роля в събитията, които водят към края на сериала и досега бяха сигурни, че ще оцеляеят. Избиването на някои от тях би предотвратило евентуален сюжет, което със сигурност може да промени цялостната история.

На едно събитие, което се състои тези дни в Лондон, Мартин заяви: „Имам редица важни знаци, с които разказвам цялата история, а това ограничава тези, които мога да убия.“

Въпреки това, главните герои започват общи истории, за което Мартин казва: „Героите се срещат по едно и също време на едно и също място, което ми дава повече гъвкавост за убиване на някой от тях.“

Засега само Джордж Мартин със сигурност знае чия смърт наближава и кой ще спечели, а останалите ще трябва да изчакат да се напишат последните две книги.

 
 
Коментарите са изключени за Вашият любим герой от „Game Of Thrones“ може скоро да умре