Ван Гаал: Клубът се намира на кръстопът

| от |

„Това е най-трудният момент в кариерата ми. Трябва да мине време, не само една седмица, в която имаме девет контузени. Клубът се намира на кръстопът”. Това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал преди домакинството срещу Уест Хям тази събота, 27 септември, от 17:00 ч. Холандецът обяви, че Фил Джоунс, Джони Еванс и Крис Смолинг ще пропуснат предстоящия мач срещу Уест Хем заради травми. Тайлър Блеке пък е наказан и вероятно по-младите футболисти в тима ще имат шанс за изаява в защитата на отбора.

Очаква се левият бранител Люк Шоу да се завърне в тима, а Маркос Рохо да се премести в централната зона. Все още обаче не е ясно, кой ще партнира на аржентинския футболист. В английските издания се появиха слухове, че Ван Гаал може да преквалифицира Майкъл Карик.

„Ако бяхме спечелили мача си миналата седмица, щяхме да бъдем само на две точки от второто място и щеше да бъде много различно. Сезонът е много дълъг и трябва да преодолеем трудностите и лошия късмет. Признавам, че преди не съм бил в такава сложна ситуация“, допълни бившият селекционер на Холандия. / News7

 
 
Коментарите са изключени за Ван Гаал: Клубът се намира на кръстопът