В кината от днес

| от |

Секс запис (Sex Tape)

1

Джейсън Сийгъл и Камерън Диаз се превъплъщават в главните роли на Джей и Ани – обикновени съпруг и съпруга, които след десетгодишно партньорство и две деца искат да подсилят любовната искра помежду си. Твърдо решени да експериментират за благото на връзката си двамата записват тричасов видеоклип, в който демонстрират всички сексуални позиции и трикове от популярния речник “Удоволствието от секса”.

Но … Джей и Ани с ужас откриват, че интимното им видео е било откраднато.В ролите: Джак Блек, Роб Кордри, Ели Кемпер, Роб Лоу, Камерън Диас, Джейсън Сигъл, Мелиса Пауло, Джеф Шадоу

Самолети: Спасителен отряд

1

„Самолети: Спасителен отряд“ е ново анимационно приключение за вторите шансове в живота, с участието на динамичен отряд от пожарогасителни самолети, отдадени на мисията да опазят историческия и природен парк „Връх Пистън“ от бошуващите горски пожари.

Когато световноизвестният въздушен състезател Дъсти разбира, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава, той решава да „превключи на друга скорост“ и да се впусне в света на въздушното гасене на пожари.

Дъсти обединява сили с хеликоптера и ветеран огнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел екип, в който влизат енергична Враби – опитен самолет амфибия, мощния транспортен хеликоптер Вихролет, бившия военнотранспортен самолет Каби и смелия, оживен екип от високопроходими автомобили, познати като Парашутистите огнеборци. Заедно, безстрашнната група ще се изправи срещу мощен горски пожар, а Дъсти ще научи какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.

Чистката: Анархия (The Purge: Anarchy)

1907779_10152769060127786_1675897194198734532_o

Някога в бъдещето, в една нощ в годината всички престъпления ще бъдат законни, а властите ще си затварят очите за случващото се. В тази нощ някои излизат да убиват за отмъщение, а други за удоволствие. А някои просто ще се опитат да оцелеят в най-новия екшън трилър ЧИСТКАТА: АНАРХИЯ, който идва в кината в кината от 18 юли.

Годишната Чистка започва по залез слънце и трае 12 часа – до изгрева на следващия ден. В тази нощ Правителството легализира всички престъпления, включително убийството, и отзовава силите на реда и спешната помощ. Като позволяват на всеки да отприщи най-тъмните си страсти, властите съумяват да намалят нивото на престъпността през остатъка от годината. В страната цари мир на цената на Чистката.

В навечерието на поредната Чистка един мъж се въоръжава, въпреки молбите на близките му. Една млада двойка се оказва на улицата след залез слънце. Две сестри са извлечени от дома им насила. Чистката ще събере тези петима души, но дали това ще увеличи шансовете им за оцеляване или ще ги превърне в още по-лесна мишена в нощ, която изправя всеки срещу всеки?

 
 
Коментарите са изключени за В кината от днес