Тронът на Game of Thrones предизвиква абсолютен фурор

| от |

Тронът на Game of Thrones предизвиква абсолютен фурор в България. Постоянни опашки от фенове, търпеливо чакат своя ред, за да се снимат като крале.

DSC_5422_800x536

3-ма човека в минута – това е средната скорост, с която върви опашката от почитатели на най-награждавания сериал.

Във Варна, в почивните дни за Великден, се снимаха близо 3 хиляди души от всички възрасти. Изненада за тях беше присъствието на Мариян Вълев – Куката, който се оказа от двете страни на сериалите – звездата в „Под прикритие“ и консултант на сценария на последния сезон, е и голям фен на Game of Thrones. “Сигурно очаквахте да видите джуджето, а виждате Куката“, пошегува се Вълев с феновете, които го обградиха за снимки.

Специален подарък за Варна беше концертът на духовия оркестър на Военноморските сили, които изпълниха музиката от сериала и обраха овациите на публиката.

След бургаския Саурон, който обедини световете на Толкин и Мартин,тук се появи варненската Денерис и за секунди стана атракция.

varna1_800x533

Млада девойка, почитателка на сериала, искаше да размени часовника си срещу едно от знамената с гербовете на родовете. Очите на чакащите събраха и 2 породисти кучета, които силно напомняха на вълчищата от сериала.

Разбира се, не липсваха и модерните напоследък селфита – хората си правеха както на трона, така и докато чакат на опашката.

Още две спирки остават от Турнето на трона.

Това са Пловдив (22-23 април) и София (25-26-27 април). След това НВО обещават невиждана досега дигитална изложба от турнето на трона по най-дългата му обиколка в европейска държава.

Varna4_800x536

 
 
Коментарите са изключени за Тронът на Game of Thrones предизвиква абсолютен фурор