Торта с готови блатове и марципан „Варна“

| от |

Обичаме да хапваме вкусно. И да правим експерименти в кухнята.

Обичаме здравословната храна. Зеленчуците. Салатите. И не чак толкова здравословната. Сладките изкушения. Шоколада. Сладоледа. И месото. Пържоли, скара, барбекю. Морските дарове. Рибата. Картофите. Виното. Кафето. Палачинките…

Нашият апетит за нови вкусотии няма край, така както сме сигурни, че е неизчерпаемо вашето въображение.

Затова продължаваме да очакваме вашите кулинарни вълшебства. Сгответе любимото си ястие, снимайте го и качете снимката с рецептата към нея на нашата Фейсбук страница : Chronicle.bg, на страницата на рубриката във Фейсбук Кулинарни хроники или ни го изпратете на office@chronicle.bg.

A за най-добрите ще има награди от нашите партньори. Така че… готовииииии… старт!

Торта с готови блатове и марципан „Варна“ oт Ирена Драгомирова


3 бр. готови блата
За крема – 1 пудинг ванилия на Йоткер, приготвен както пише на опаковката,като към него се добавя 1 яйце и около 20 гр. масло.

Тортата се покрива с предварително приготвен (поне 12 ч. по-рано) марципан „Варна“

10318660_667103383325653_60080014_n

 
 
Коментарите са изключени за Торта с готови блатове и марципан „Варна“