Тиаго Силва: Неймар ми е като малко братче

| от |

Бразилският национал Тиаго Силва категорично отрече да има конфликт със звездата на „селесао“ Неймар. Медии в страната съзряха раздор в отношенията им, тъй като новият селекционер на „златистите“ Карлош Дунга отне капитанската лента на защитника на ПСЖ и я връчи на нападателя на Барселона.

По този повод Тиаго Силва заяви, че се чувства огорчен и не разбира защо нито Дунга, нито Неймар не са отишли да говорят лично с него. Сега обаче бранителят каза, че думите му са разтълкувани неправилно. „Аз съм с чиста съвест и това е най-важно. Всичко е наред с Дунга и Неймар. Трябва да изясня някои неща, да кажа, че не са верни. Нямам никакъв конфликт с никого. Неймар ми е като малко братче и това няма да се промени никога. Нашата връзка няма как да бъде прекъсната. Това му казах и на него“, каза Тиаго Силва.

Нападателят пък призова футболистите да бъдат по внимателни с изказванията си пред журналистите. „С Тиаго сме приятели. Останах изненадан от изявлението му, но после ми се обади да каже, че е променено. Всичко е наред между нас и нямаме никакви проблеми. Ние сме добри приятели“, каза Неймар./News7

 
 
Коментарите са изключени за Тиаго Силва: Неймар ми е като малко братче