Сурово наказание грози Моуриньо заради Ева Карнейро

| от chronicle.bg |

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо може да бъде наказан за пет мача да не води отбора си от резервната скамейка заради отношението си към Ева Карнейро.

Говорител на ФА призна, че асоциацията е започнала разследване срещу португалеца, а според Independent – Моуриньо е използвал обиден и сексистки език срещу лекарката.

Карнейро бе отстранена от медицинския щаб на Челси след първия ден на Висшата лига, заради скандала между нея и Моуриньо по време на двубоя със Суонси.

От тогава досега Карнейро не се е явявала на тренировъчното игрище на лондончани, но медиите на Острова твърдят, че завръщането й не е далече.

Джон Фърн – лекарят, който влезе на терена, заедно с Ева Карнейро, по време на двубоя със Суонси в първия кръг на Висшата лига – продължава да работи за клуба, но също все още не си е възвърнал мястото на резервната скамейка.

Скандалът между Моуриньо и Карнейро отпуши огромна вълна от негодувание към португалеца, както от фенове, така и от противници на Челси.

Заговори се дори, че самият Роман Абрамович се е застъпил за красивата лекарка и се е опитал по някакъв начин да потуши скандала между двамата.

Сега, очакваме да видим дали някой от двамата лекари ще се завърне на резервната скамейка в събота, когато Челси приема Арсенал, както и решението от разследването на ФА.

 
 
Коментарите са изключени за Сурово наказание грози Моуриньо заради Ева Карнейро