Суарес: Няма да хапя повече, Барса е детската ми мечта

| от |

Уругваецът Луис Суарес, който е наказан да не участва в официални мачове до 15 октомври заради ухапването на Джорджо Киелини на световното първенство, се е консултирал с подходящите специалисти и обеща да не прави подобни неща в новия си клуб Барселона. При официалното си представяне пред медиите след преминаването от Ливърпул 27-годишният футболист заяви, че иска да забрави за миналото и за това, което се случи в Бразилия.

„Наказанието е такова, каквото е и аз съм го приел. Това е личен въпрос и аз съм се консултирал със съответните специалисти. Определено е труден момент за мен, но искам да успокоя феновете и да им кажа да не се притесняват, защото повече няма да правя така“, каза Суарес пред журналисти.

На пресконференцията стана ясно, че от Барселона са платили 81 млн. евро на Ливърпул за правата на уругваеца.

Ден след като уругваецът за първи път облече екипа на Барселона в мача срещу мексиканския Леон, бившият ас на Ливърпул бе представен официално пред медиите. Нападателят бе във видимо добро настроение, което демонстрира и с ослепителната си усмивка.

„Meчтата ми да играя за Барселона е от години, още когато бях дете. Всеки знае за връзките на съпругата ми с Барселона, цялото ѝ семейство живее тук. Идвал съм няколко пъти за да играя мачове тук и винаги съм си мислил, че би било чудесно, ако имам възможността един ден самият аз да съм част от този клуб. До момента това ми се струваше невъзможно, не съм си и мечтал, че може да се случи и когато ми се отвори тази възможност изобщо не се забавих с моето решение. Забравих всичко и единственото нещо което исках бе да изпълня мечтата на моето детство“, заяви Суарес.

Испанската Примера започва този уикенд, а Барселона е домакин на Елче в първия кръг. Самият Суарес може да се включи в игра за каталунците чак на 26 октомври и то точно за кървавото дерби с Реал (Мадрид). / news7.bg

 
 
Коментарите са изключени за Суарес: Няма да хапя повече, Барса е детската ми мечта