Start It Smart организират SIStory с гост лектор Саша Безуханова

| от |

На 28-ми октомври от 19:00 ч. в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе лекция на Саша Безуханова, която ще говори на тема „Свободата на мечтите“. Организатор е клубът по предприемачество Start It Smart, а събитието е част от поредицата лекции на успешни предприемачи, организирани от клуба под името „SIStory” (Successful Inspirational Story). Генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсори – Telerik и Obecto.

Саша Безуханова е основател на MoveBG – гражданската платформа за дебат и общо действие в посока на устойчиво и демократично развитие на България. Тя има 20-годишен управленски опит в Хюлет-Пакард, където заема различни мениджърски позиции. Над 10 години Саша е Генерален директор на Хюлет-Пакард за България, през които извежда компанията като лидер на местния пазар на ИКТ и има водеща роля за привличането на стратегическа инвестиция на HP, която позиционира България на световната инвестиционна карта и днес осигурява работа на 5000 висококвалифицирани специалисти.

Саша е дългогодишен председател на борда на Джуниър Ачивмънт България, председател e на Бордовете на Европейския Център на жените в технологиите, Българския център на жените в технологиите, Българското училището за политика и Техническия Университет. Тя е назована Дигитална жена на Европа за 2013 г. и е носител на редица други национални и европейски награди за нейния принос за обществено развитие.

„Джордж Бърнард Шоу някога е казал “Ти виждаш нещата и питаш защо. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам защо не?”. Именно за “Свободата на мечтите” ще си говорим на следващото издание от поредицата SIStory“ – казва Павлина Дешева, вицепрезидент на Start It Smart и организатор на SIStory.

Всички желаещи да присъстват могат да направят регистрация за лекцията в онлайн формата на адрес: http://www.startitsmart.com/sistory-sasha-bezuhanova, а регистрацията на място започва от 18:30 часа.

 
 
Коментарите са изключени за Start It Smart организират SIStory с гост лектор Саша Безуханова