Сп. „Плейбой“ класира най-веселите американски университети

| от |

Мъжкото сп. „Плейбой“ състави класация на американските университети, където се организират най-веселите партита. Рейтингът е направен на базата на това доколко достъпен е нощният живот за студентите, колко често се организират музикални мероприятия, както и въз основа на креативността на организаторите на партитата.

Топ-10 на най-веселите висши учебни заведения се оглавява от Пенсилванския университет. Сп. „Плейбой“ пише, че за алкохол за партитата студентите харчат хиляди долари, а конкуренцията между студентските обединения носи характера на тотална война на разврата.

На второ място е поставен Уисконсинският университет в Мадисън. Почетното място той е заел благодарение на креативните си партита за Хелоуин, а също заради пролетния си фестивал. На почетната трета позиция е университетът на Западна Вирджиния, чиито студенти по традиция доста шумно празнуват футболните победи.

Следват университетите на Аризона и Айова, Калифорнийският университет в Санта Крус, Частният университет на Маями, Държавният университет на Колорадо, Тексаският университет и университета на Сиракуза.

С БТА

 
 
Коментарите са изключени за Сп. „Плейбой“ класира най-веселите американски университети