Сирийскa рулетка: Снайперисти убиват неродени бебета за кутия цигари!

| от |

syria-x-ray_2707212b

Британският хирург David Nott, който е прекарал няколко седмици като доброволец в сирийска болница, чието местоположение не се разкрива, обяви, че снайперисти убивали бременни жени по улиците, срещу награда от кутия цигари за този, който успее да убие бебето в корема!

Британският хирург разказва шокиран, че много от ранените жени и деца, които били приемани в болницата, са имали такива рани.

david-not-sirija-01

„Каквито рани имаха пациентите, които ни водеха сутрин, такива имаха и тези, които приемахме през деня. Това беше някаква игра“, заяви хирургът. „Един ден идваха хора с рани в слабините, друг ден бяха ранени в лявата страна на гърдите, а на третия – простреляни във врата“, разказва лекарят и допълва, че следващата рана е най-лошото, което е виждал в кариерата си. „Двадесет години лекувам хора във военни зони, но никога досега не съм виждал някой да убива бременни жени с цел. Пациентките бяха носени с огнестрелни рани в корема, не мога да ви опиша колко е ужасно това“, разкрива хирургът, който пет седмици е спасявал хора в Сирия.

 
 
Коментарите са изключени за Сирийскa рулетка: Снайперисти убиват неродени бебета за кутия цигари!