Сериалът „Под прикритие“ вече с елементи на порно

| от |

Хитовият сериал на БНТ „Под прикритие“ съдържа все повече елементи на софт порно, гарнирано с доста наркотици, брутални убийства и нецензурен език. От началото на 4-ти сезон се говори, че филмът ще бъде изместен в по-късен час и това се случи с последната серия, а се очаква практиката да продължи. От БНТ се презастраховат, тъй като секс сцените и езикът стават все по-брутални. Срещу сценаристите има силна обществена реакция. От екипа се оправдават, че това е реалността в сферата, която представят във филма. Не можело да се очаква гангстери и наркопласьори да се изразяват литературно.

В последната излъчена серия, най-голямо обществено внимание предизвика секс сцена между актьорът Мариан Вълев и фолк певицата Емануела. Екранният образ на Вълев – Куката, отива при своя любовница в жилището й. Преди да пристъпят към действие, той и жената поемат подобаващо количество наркотици, след което Куката й разкъсва бельото. Следва размяна на груби ласки, а Куката дори посипва лицето на проститутката с кокаин.

Другата сцена, която спря дъха на пуританите беше с мафиотския бос Иво Андонов (Захари Бахаров), който е обслужван орално от проститутка, докато в бар тече пищна оргия с много дрога. За финал проститутката изплюва семенната течност на Андонов в шишенце, което отива в ръцете на Джаро.

 
 
Коментарите са изключени за Сериалът „Под прикритие“ вече с елементи на порно