Семейство Бекъм с имение в Централен Лондон за 40 милиона лири

| от |
Виктория и Дейвид Бекъм са платили 40 милиона лири за луксозно 4-етажно имение в Централен Лондон, пише в. „Дейли експрес“.
Според мълвата звездната двойка ще похарчи допълнителни 5 милиона лири за новия си дом, закупен след продажбата за 12 милиона лири на провинциалното им имение, наричано Бекингамски
дворец.
Victoria+Beckham+David+Beckham+and+family+arriving+at+the+World+Premiere+of+Viva+Forever
Новата придобивка на семейство Бекъм разполага с две стаи за обувките на Виктория, водоустойчиви плазмени телевизори във всички бани, подземен гараж, фризьорски и гимнастически салони,
звукова система, даваща възможност да се пуска музика във всяка стая чрез смартфон или таблет.
Виктория и Дейвид Бекъм отгледаха трите си момчета Бруклин, Ромео и Круз в Бекингамския дворец, който завинаги ще остане в спомените им като дома от тяхното детство. Новото имение ще бъде мястото, където ще израсне и което един ден ще си спомня 2-годишната дъщеря на двойката Харпър.
Източници от обкръжението на семейство Бекъм твърдят, че целият втори етаж на лондонското имение ще бъде зает от децата.
На етажа има няколко спални, всяка от които със собствена баня. На третия етаж се намират стаите за гости, а приземният разполага с малка градина за децата.
 
 
Коментарите са изключени за Семейство Бекъм с имение в Централен Лондон за 40 милиона лири