Сексуален хороскоп 2014 – жена Риби

| от |

download (3)

Жена Риби

Жената Риби е изключително женствена, чувствена, ин­туитивна и има едно безценно качество – притежава дарба да вижда нещата точно такива, каквито са. Търси романтика в живота си и се влюбва лесно, но поради силните си сексуални инстинкти е податлива на странични авантюри и забежки. Жената Риби на пръв поглед изглежда невинна и безпомощна, което страшно заблуждава и мъжете изгарят от желание да я закрилят. Непрекъснато се стреми към мъжко вни­мание, което е нейният начин да си докаже, че е привлекателна. Когато реши, че някой заема централно място в живота й, има нужда от постоянни доказателства, че е обичана от него. Лошото е, че много често избира неподходящи мъже, а това крие големи опасности за душевната й хармония, тъй като поставя много високи стандарти на близките си. Нещастна е, ако не успее да адаптира сексуалните си фанта­зии към реалността.

Секс

Жената Риби за радост на мъжете от всички зодии е сексуално освободена. Обича да се радва на секса и много държи на разнообразната еротична предигра. Не се изисква кой знае колко много, за да се възбуди. Може би трябва да се започнете с един еротичен филм или XXL канал, в краен случай секс роман също може да свърши работата. Жената Риби би опитала всякакви секс акробатики, но все пак предпочита пасивната роля в леглото. Тъй като зодия Риби е женски знак, затова неочаквайте, колкото и да ви се струва разкрепостена, да направи първа крачката. Но като воден знак, сексът във вода направо е върхът за нея. Трудно й е да отказва предложенията на партньорите си, затова понякога се впуска в секс действия, които не й доставят удоволствие. Как може да спечелите жена Риби? Ще ви подскажа – има влечения към дребни бижута и често остава само по обеци и капка френски парфюм по време на секс. От тук нататък, оставям на вашата фантазия.

Ключът към сърцето й – дрехи и бижута

Още подробности за характера и предпочитанията на представителките на нежната половина в секса, може да получим като разделим различните зодии на декади т.е по 10 градуса.

Риби – управляваща планета: Нептун

18 – 29 февруари от 1 – 10 градус

Нептун: Кралицата на драмата

Това е болезнената романтичка на зодиака. Пристрастена към драмата и вярва в любовта. Ако половинката й даде правилните секс насоки, ще се превърне в мечтаната му еротична играчка, в чийто речник не присъства „не“.

1 – 10 март от 10 – 20 градус

Към характера на Нептун се прибавят и качества на Луната: в мрежите на интуитивната рибка

Интуицията й е толкова силна, че винаги отгатва желания­та на партньора във и извън леглото. Дългите връзки не я влекат, защото точно като во­дите на океана, емоциите й са на http://www.zodiacbg.com/приливи и отливи.

11 – 20 март от 20 – 30 градуса

Към характера на Нептун се прибавя и качествата на Плутон: риболов в дълбоки води

Хич не си пада по драмата. Обича да действа на сигурно и да предвижда какво ще се слу­чи накрая. Понякога има нужда от време само за себе си. Умна и любопитна, винаги търси нови секс приключения. Какви биха могли да бъдат първите думи на една жена Риби след секс:

„Как ти беше името?“

Още от звездите прочетете тук: http://www.zodiacbg.com/