Сексуален хороскоп 2014 – жена Козирог

| от |

downloadЖена Козирог

Жената Козирог, типична представителка на земните знаци, има желание да постига поставените си цели. В живота й всичко, трябва да е на точно определеното за него място. Затова тя прави опити, при това доста успешни да подреди дори страстта си. Каквото и да мислят и говорят другите за нея, тя е страстна, независимо дали успява да го прикрие или не. Страстна… но при едно условие, ако мъжът е успял да намери начин да я накара да се отпусне и тогава направо няма да повярва на очите си… По характер жената Козирог, обича сигурността и много държи да бъде обичана, но е много внимателна в любовта. Истината е, че се страхува от нея, разбира се, за да не бъде предадена – затова пък, когато се заблуди да се влюби, обикновено точно тази грешка е голяма и дори фатална. Жената Козирог, винаги е здраво стъпила на земята, а да зависи от някой и този някой да я притежава? Напълно невъзможно! Тя е успяла, харесва независи­мостта си, и дори на мъжа на нейните мечти няма да разреши да влезе в личното й пространство. Винаги ще намери занимание, което да е само за нея.

Секс

Независимо, че жената Козирог изглежда, хладна и недостъпна, в сексуално отношение се възбужда завидно лесно. Понякога може да са й достатъчни просто жест или целувка. Тя харесва уединението си и затова мъжът, спечелил място под юргана й не трябва да се изненадва и сърди, ако разбере, че предпочита след ласките да спи сама, а може би дори и в друга стая. Обича класическият секс, еротич­ните отклонения не са й по вкуса, не разбира защо трябва да се застава на челна стойка при положение, че класическият секс предлага същия резултат. Но другите зодии не трябва да пренебрегват жената Козирог смятайки, тази класика за скучна. Точно тя може да прибави допълнителни екстри и вече, тази класика не е за пренебрегване. Изглежда студена, но това е просто щит, зад него се крият куп горещи изненади.

Ключът сърцето й – УВАЖЕНИЕ

Още подробности за характера и предпочитанията на представителките на нежната половина в секса, може да получим като разделим различните зодии на декади т.е по 10 градуса.

Козирог – управляваща планета: Сатурн

21-31 декември от 1- 10 градуса

Сатурн: работохоличката

Дисциплинирана, прецизна и под­редена до краен предел. Перфекционизмът я преследва и между чаршафите. Държи да свърши работата си качествено както във, така и извън спалнята.

1 -10 януари от 10 – 20 градуса

Към планетата Сатурн се прибавят и характеристиките на Венера: микс от красота и… бизнес

Постиженията са много важни за нея, но винаги знае кога е свършил работният ден и е дошъл моментът да свали дре­хите и … задръжките си. Има свойството да се отдава напълно на партньора, но ако открие, че не й отговарят със същото, много бързо ще му покаже вратата.

10 -19 януари от 20 – 30 градуса

Към качествата на Сатурн се прибавят и част от качествата на Меркурий: демо версия

Студена и пресметлива е по отно­шение на парите и понякога стран­на и непретенциозна във връзките си. Влюбва се трудно, но ако случайно се случи, ще преосмисли деловото си отношение към живота. Все пак сексът без обвързване й се струва по-добрият вариант.

Какви биха могли да бъдат първите думи на една жена Козирог след секс?

„Имаш ли ми телефона?“

Още от звездите прочетете тук: http://www.zodiacbg.com/

 
 
Коментарите са изключени за Сексуален хороскоп 2014 – жена Козирог