Сексуален хороскоп 2014 – жена Дева

| от |

horoskop-qsnovidstvo-naberi-191977-za-vsichki-operatori-bez-kod-0-96-zodiq-deva-ili-izprati-sms-s-tekst-deva-na-nomer-191977-okultni-gr-sofiq

Жена Дева

Стигнахме до възможно най – истинската жена… да, това са всички жени, които са родени, когато Слънцето и минало през зодия Дева. Какво е най- характерното за тях? Взискателността им към всичко. За дама като нея, много трудно може да се открие мъж, който напълно да покрива стан­дартите й. Жената Дева е сериозна, скромна и горда. Вярва повече на разума, отколкото на емоциите, не само на своите, но и на другите. Притежава прекрасни качества – щедра, търпелива, много подредена и твърде практична. Енергията й не стихва и очаква от всички да бъдат точно като нея. Обикновено е много обективна и не се поддава на чувствата си. Домът е нейната крепост, обожава времето, прека­рано там, тъй като е подредено точно по нейния вкус. А щом покани някого на гости, той веднага може да забележи манията й за чистота и подреденост. Тази жена предлага във взаимоотношенията си сигурност и вярност.

Секс

Жената Дева не си прави илюзии по отношение на секса и би искала и останалите да не му придават важност. Да, но останалите не са от зодия Дева… още от младежки си години, не пона­ся момчета, които го търсят такива преживявания веднага и на всяка цена. В леглото присъства и съвестта й, така че едва ли би се впуснала в някоя прекалено завъртяна или екстремна секс маневра. В спалнята не обича светлината, трябва да е най – много приглушена или най – добре никаква, чаршафи­те – разбира се – безупречни, ако може бродирани, добре е да има и приятна музика за разкош. Не се изненадайте, ако ви предложи съвместен душ непосредствено преди основното действие, това е от манията й за чистота. Като абсо­лютна традиционалистка не си пада по нововъведения и различните изненади. Склонна е да угажда на партньора си, така че той, не трябва да учудва, ако на сутринта му сервира кафе и кроасани, като финал на нощното преживяването.

Ключът към сърцето – Оценява мъжете, които не бързат да я вкарат в леглото си .

Поголеми подробности за характера и предпочитанията на представителките на нежната половина в секса, може да получим като разделим различните зодии на декади т.е по 10 градуса.

Дева управляваща планета: Меркурий

23 август – 1 септември от 1 – 10 градуса

Меркурий: два мозъка се справят по-добре от един

Действа по-скоро като компю­тър, отколкото като жена от плът и кръв. Анализи­ра всеки факт до последния детайл, на в емоцонален план не е така добра. След подробен анализ на желанията на партньора си оба­че, изпълнението им ще е налице.

2-12 септември от 10 – 20 градуса

Към Меркурий се прибавят и качествата на Сатурн: девата Вамп

Планира живота си и държи да постигне всичко, независимо от цената. Винаги е финансово и сексуално подсигурена. Ако й дадат деликатни насоки в леглото пък, стриктно ще отметни и този план.

13-21 септември от 20 – 30 градуса.

Към Меркурий се прибавят и характиристиките на Венера: страст и очарование

Добродушна и очарователна, лоялна и склонна да прощава, но не и ако грешките са прека­лено много. Обича да прави хората щастливи и истински, наслаждава се на непринудените секс удоволствия.

Какви биха могли да бъдат първите думи на една жена Дева след секс:

Дай да видя чаршафите?

 
 
Коментарите са изключени за Сексуален хороскоп 2014 – жена Дева