Самир Насри изригна срещу феновете на Арсенал

| от |

Футболистът на Манчестър Сити Самир Насри нарече феновете на бившия си отбор Арсенал „тъпаци“. Французинът отправи обидата в навечерието на финала за Къмюнити Шийлд между сегашния и предишния му тим. Сити и Арсенал излизат един срещу друг днес, 10 август, от 17:00 ч. на „Уембли“.

Насри изкара три години на „Емирейтс“, а през 2011 г. напусна в посока „Етихад“. Оттогава той непрекъснато е обвиняван, че се е съгласил на трансфера, защото ламти за пари и е наричан „предател“ от феновете на „топчиите“.

„Тези хора явно са тъпи, след като не могат да разберат нещо толкова елементарно. Аз не съм привърженик на Арсенал. Аз не съм от Лондон. Аз съм футболист и правя това, което считам, че е най-доброто за кариерата ми. Когато Сити отправи оферта, прецених, че това е най-добрият възможен вариант за мен. Оказа се, че съм прав – откакто съм в Манчестър започнах да печеля трофеи. Ако феновете са толкова задръстени, че да виждат този трансфер като предателство – това си е техен проблем. Те знаят само едно – даден играч си бил тръгнал за пари. Да, парите са фактор, но не са единственото важно нещо“, заяви Насри. / News7

 
 
Коментарите са изключени за Самир Насри изригна срещу феновете на Арсенал