С Google можем да посетим селището на Дядо Коледа и да проследим пътуването му

| от |

Сезонът на празниците започва, а него пристига и онлайн инструментът за проследяване на Дядо Коледа, пише TheNextWeb. Всеки ден до Коледа в селището на добрия старец на интернет адрес santatracker.google.com могат да бъдат намерени нови игри и картинки.

santa google

Както и при версията от миналата година, можем да изпратим на приятелите си обаждане от дядо Коледа, да наблюдаваме пътешествието му на карта или да играем да съзтезателни игри. Има, разбира се, и ново съдържание. Google е разработил географски игри, които ни дават възможност да се запознаем с коледните традиции по света или пък да научим как да кажем дядо Коледа на различни езици. Има дори проект за кодиране, който ни учи на програмния език JavaScript, докато помагаме на дядо Коледа по време на пътешествието му.

Платформата е достъпна от телефони, таблети и телевизионни приемници, както и от настолния ни компютър чрез глобалната мрежа. Бихме могли да свалим и мобилно приложение, стига да използваме операционната система Android на най-голямата търсачка. За потребителите на настолната версия има разширение на Chrome, чрез което всекидневието на дядо Коледа се проследява по-лесно. Google подчертава, че това не е всичко и можем да очакваме изненади. /Aгенция Фокус

 
 
Коментарите са изключени за С Google можем да посетим селището на Дядо Коледа и да проследим пътуването му

Повече информация Виж всички