С Бургас кард и gotoburgas.com Бургас с отново е крачка пред останалите

| от |

Бургас кард по подобие на италианския Рим пас и френския Париж пас, пускат от общината за туристите, които искат да разгледат всичко интересно в града.

Историческият, археологическият, природонаучният и етнографският музей, къщата на Петя Дубарова, Казиното и остров Св. Анастасия, както и безплатен велотранспорт са само част от нещата, които ще влязат във ваучера.

bcard_headПасът ще може да бъде купен от официалния туристически портал gotoburgas.com, който за първи път събира на едно място атрактивна информация за града, от която един турист би могъл да се поинтересува.

Той е първият подобен портал у нас, похвалиха се от общината и заедно с него се дава старт и на услугата Burgas Card, която също се предлага към момента само в нашия град.

„Пакетните карти предлагат достъп до музеи, галерии, атракции, спорни обекти, безплатно ползване на обществен транспорт, велосипеди под наем, както и отстъпки в заведения, търговски центрове, билети за събития“, обясниха от местната администрация.

При създаването на платформата Go to Burgas, в която се включва както уеб-портала, така и картите, са проучени и използвани опит и практики от водещи европейски държави, уточниха от местната администрация.

mobile

 
 
Коментарите са изключени за С Бургас кард и gotoburgas.com Бургас с отново е крачка пред останалите