Разследват Бисеров за данъчни престъпления, той вече извън страната?

| от |

Христо Бисеров е напуснал страната. Тази версия бе коментирана като вероятна от един от събеседниците в предаването „Нещо повече“ на БНР. Информацията не е потвърдена официално засега.

Главният прокурор Сотир Цацаров съобщи по рано днес, че Христо Бисеров се проверява от Софийската градска прокуратура по сигнал на ДАНС за съмнения за финансови и данъчни престъпления.

655-402-liutvi-mestan-i-hristo-biserov-po-vreme-na-dneshnata-preskonferenciia

Междувременно Народното събрание прекрати правомощията на Бисеров като депутат, след като преди дни той обяви, че напуска заеманите от него постове в парламента и ДПС по лични причини. От ДПС посочиха, че въпросът с Христо Бисеров вече е съдебен казус. Лидерът Лютви Местан не коментира повдигнатото обвинение, защото, по думите му, все още не е ясна конкретиката на обвинението.

Бившият министър на вътрешните работи и депутат от ГЕРБ Цветан Цветанов коментира в кулоарите на парламента, че сигналът за бившия заместник-председател на ДПС Христо Бисеров е основателен и е свързан със сериозни финансови преводи от една страна в друга.

 
 
Коментарите са изключени за Разследват Бисеров за данъчни престъпления, той вече извън страната?