Прогнози за 33-ти кръг в Англия

| от |

Manchester City – Southampton 2:0, 3:1

Сити имат превъзходна домакинска форма и ако искат да поставят под напрежение лидерите трябва задължително да си взимат срещите у дома. Светците имат нелоша форма напоследък, но са сигурни в средата на класирането и няма за какво толкова да се борят, освен за честта си.

Manchester United v Manchester City - Premier League

Aston Villa – Fulham 12, 1:2

Според мен тук ще има победител, но ми е трудно да кажа кой. За гостите вече не остава друга алтернатива освен победата, но дали домакините ще им позволят…

Cardiff City – Crystal Palace 2:1

Тимът на Оле Гунар има крайна нужда от трите точки, особено у дома са длъжни да победят пряк конкурент. Орлите в същото време са на върха на крилете след победата предния кръг срещу Челси, но все пак предвиждам домакинска победа.

Hull City – Swansea City 1:1, 2:2

В този мач не виждам да има победител, защото и двата отбора ми се струват равностойни. Все пак е възможно тигрите да имат по-голям шанс за победа, но ми се струва, че лебедите почват да си връщат добрата форма.

Newcastle United – Manchester United 1Х, по-малко от 2,5 гола

Гостите може би ще са изморени от мача през седмицата в ШЛ, докато свраките ще се опитат да запишат победа за престиж над настоящите шампиони.

Norwich City – West Bromwich Albion 1, повече от 2,5 гола

В дербито за спасение очаквам мач с голове, като предполагам, че канарчетата ще успеят да вземат трите точки в това важно за тях домакинство.

Chelsea – Stoke City 2:0

След фиаското срещу ПСЖ сините от Лондон ще се опитат да си възвърнат малко от самочувствието и въпреки че Моуриньо отписа титлата, те още имат немалък шанс, така че 1

Everton – Arsenal 1:1

Това може би ще е най-вълнуващия сблъсък от кръга, пряка битка за четвъртото място. Домакините ще имат предимство на своя Гудисън, но очаквам Арсен Венгер да предложи доста сериозен отпор и бойко реми за мен.

West Ham United – Liverpool Х2, 1:2

Червените са на път да извоюват първа титла във Висшата Лига и поредното препятствие пред тях са чуковете в Лондон. На Болейн Граунд няма да им е лесно, но пък са в серия от осем поредни победи, докато Анди Керъл ще е пределно амбициран да се докаже пред бившите си работодатели.

Tottenham Hotspur – Sunderland 12, 0:1

Два отбора в лоша форма и серия ще се опитат да се реабилитират, но докато за белите няма да е фатално и загуба, то за черните котки такава ще означава сбогом на Висшата Лига от другия сезон.

Станислав Рангелов

 
 
Коментарите са изключени за Прогнози за 33-ти кръг в Англия