Призрак в кръчмата

| от |

Управителят на кръчма в Болтън – четвъртата най-стара във Великобритания, твърди, че появата на призрак в заведението е заснета от охранителната камера, пише Dailymail.

1
Съдържателят на кръчмата „Ye Olde Man and Scythe“ Тони Дули разказва, че подозренията му за призрачна появява са се засилили, когато открил на сутринта счупена чаша на пода. Управителят установил също, че охранителната камера не работи. При направената проверка обаче се оказало, че непосредствено преди да спре да функционира, камерата е записала призрачна фигура.

2
„Ако трябва да съм честен, гледам скептично на историите за духове. Когато обаче те битуват отдавна и когато човек види подобно нещо, започва да се пита дали не е истина“, е споделил Тони Дули за „Манчестър ивнинг нюз“.

Заведението „Ye Olde Man and Scythe“ отдавна има славата на обитавано от духове. Историята на кръчмата може да бъде проследена до 1251 г. Местните вярват, че тя е спохождана поне от 25 призрака. Сред тях са духът на Джеймс Стенли, седми граф на Дерби, обезглавен по време на гражданска война през 1651 година, на жена, самоубила се в избата на кръчмата и на 8-годишно момиче. Според мълвата в заведението броди и призрачно куче.

 
 
Коментарите са изключени за Призрак в кръчмата