Приятелки за втори път раждат децата си в един и същи ден

| от |

Две жени от Великобритания, сприятелили се, след като децата им се появили на бял свят в един и същи ден, близо три години по-късно са се сдобили с рожби – отново на една и съща дата, пише в. „Дейли експрес“.

Залозите Клеър Отауей и Мишел Ноубъл да родят отново в един и същи ден са били 270 000 към 1. Клеър и Мишел станали първи приятелки, след като лежали на съседни легла след раждането на синовете им Бен и Хенри на 8 март 2012 г. в Скарбъро.

Историята се повторила миналия месец – двете жени родили отрочетата си, този път момичета, на 30 юли. На тази дата Клеър Отауей се сдобила с щерка, Иви, след планирано секцио, въпреки че терминът й бил седмица по-късно. Само след два часа на бял свят се появила и дъщерята на Мишел Ноубъл, Изабел. „Прекрасно е да има с кого да споделиш подобно невероятно преживяване“, казва Клеър. Сплотени от интересната съдба, семействата на двете жени всяка седмица се събират заедно. „Помагаме си, никога не скучаем, първи приятелки сме и се надяваме децата ни също да станат толкова близки“, допълва Мишел Ноубъл.


С БТА

 
 
Коментарите са изключени за Приятелки за втори път раждат децата си в един и същи ден