Принц Джордж на корицата на списание за първия си рожден ден

| от |

По случай предстоящия си първи рожден ден британският принц Джордж и родителите му са на корицата на списание „Венити Феър“.

prince-george-487673

Малкият принц, който ще стане на една годинка на 22 юли, е сниман заедно с майка си и баща си по време на първото им официално посещение на Австралия и Нова Зеландия. На снимката Кейт държи на ръце сина си по време на посещение в зоопарка в Сидни.

„Сред приятелите на семейството витаят слухове, че двамата планират да опитат за второ дете това лято“, казва за списанието Кейти Никъл.

Приближени до младото семейство твърдят, че Уилям и Кейт искат да дадат на сина си „нормално възпитание“ и често го водят на гости у приятели да си играе с деца на същата възраст. Макар че Джордж се държи прилично на публични места, когато е със семейството си той често плаче силно и събужда родителите си през нощта.

В статията във „Венити Феър“ се казва, че Кейт иска да промени обзавеждането на детската стая на малкия принц, тъй като там имало бяла маса за смяна на пелени и кошара, които не съответстват на традицията на двореца за антично обзавеждане./БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Принц Джордж на корицата на списание за първия си рожден ден