Порното през 2013-та

| от |

Според анализа на Pornhub през 2013 -та в сайта им всеки час има е имапо по 1,68 милиона посещения. С други думи, не сте сами.
3

В света на порното, най-много се гледа през януари, а най-малко през август, докато по дни най много посещения има в понеделник и неделя.1

По страни, най-популярно е местното порно а единствените две имена, които се появяват между 3 -те най-търсените понятия в 9 държави са Lisa Ann във Великобритания и Мексико и Sara Tommasi в Италия. Останалите са общи тагове. Като цяло в световен мащаб, 3-те най-търсени теми са „teen“, „milf“ и „compilation“.

4

5
Средната посещаемост на сайта е 8:56 минути, като най-дълго се застояват посетителите от САЩ, цели 10:39 минути, най- малко се застояват в Япония – 7:14. Като цяло средната продължителност на се е повишила с 26 секунди в сравнение с 2012- та . Най-големият спад на посещенията е регистриран по време на големи спортни събития и големи празници (Нова година, Коледа, 4 юли …)

През 2013 -та най-гледаните клипове в Pornhub са домашното видео на Farrah Abraham с 12.3 млн. прегледа . На второ място е „X- Art My Girlfriend is Back“ с 9,5 милиона прегледа, а на трето „Two blonde med students sluts fuck their teacher in a threesome“ с 5,3 милиона .