Подземни тунели на траките пресичат България

| от |

Не, това не са не-новините. Така смятат български професори и доценти. Източника е репортаж на Българската национална телевизия, а ние внимателно проверихме, че датата не е 1 април.

България е набраздена с подземни тунели, които могат да решат транспортните ни проблеми. Те са направени от траките и са осигурявали придвижването им по всички точки на земите, които тогава са населявали, твърди пенсионираният доцент по генетика Ангел Калинов. Той допълва, че тунелите тръгват от Сакар, минават през Родопите и пресичат Дунава.

Доцент Калинов засякъл тунела близо до Асеновата крепост. Край параклиса „Свети Илия“ пред него се разкрил един от отворите.

„Като махнах няколко камъка и започна да излиза пара. 6 метра е широк тунелът. Коли могат да минават през него. Отива до Арчар и пресича Дунава. Това са били тракийски земи и тунелите са ползвани тогава още“, разказва доц. Ангел Калинов.

Тези твърдения подсказват, че траките са ни решили проблема с тунел под Стара планина. Калинов изключва вероятността древните да са копали ръчно.

„Използвали са лазерен лъч. Няма ръчна работа. Имали са техника“, заяви Ангел Калинов.

През последните години Ангел Калинов не се разделя с радиестезичното си махало. Твърди, че с него открива енергийни източници. Те са локализирани в хълмовете на Пловдив.

Пловдивските тепета оформят мощен енергиен център. Във вижданията на доцент Калинов изпъква един хълм. Той концентрира в себе си всички космически лъчи.

traki

„Това тепе е най-високото. То е в синхрон с енергията на другите планети. Сигналите се отразяват на Джендема. Тук става ясно дали има живот на другите планети“, заяви Ангел Калинов.

Махалото в ръката на доцента открива контакта с висините и с подземията. То му подсказва, че тунелите, които свързват цяла България, минават под пловдивските тепета. Там пък били погребани несметни богатства от траките, Александър Македонски и видни наши хайдути.

Оставяме без коментар тази новина и смятаме, че с такива учéни KLETA MAJKA BALGARIQ няма как да не върне старата си слава и отново да е на три морета.

 
 
Коментарите са изключени за Подземни тунели на траките пресичат България