Пет любими филма с Дженифър Анистън

| от |

Мнозина я помнят като Рейчъл от „Приятели“, но и като бившата жена на Брад Пит. След раздялата й с Брат Пит кариерата й започва да се развива в правилната посока за нея.
1

Може би единственият участник в култовия сериaл „приятели“, който продължи кариерата си успя да стъпи на следващото стъпало. Дженифър Анистън без съмнение се разви като актриса, няма да сбъркате, ако си изберете по един филм за всеки ден до петък. Така седмицата няма да е толкова тежка

1. Marley and me

В тази история Дженифър Анистън и Оуен Уилсън са прекрасна двойка, която решава да осинови бял сладък лабрадор, който се оказва куче от ада. Той е космата напаст, която е в състояние да изяде всичко, по много забавен и смешен начин. Филмът е направен по действителен случай.

2. Wanderlust

Джордж (Пол Ръд) и Линда (Дженифър Анистън) са манхатънска двойка, която живее в непрекъснат стрес. Когато Джордж губи работата си, единственият изход пред тях е да се преместят при неговия брат в Атланта.

По пътя те се натъкват на „Елисейските полета“ – идилична общност, водеща различен начин на живот. Дали това е новото начало, от което Джордж и Линда имат нужда, или „Елисейските полета“ ще създадат повече проблеми, отколкото могат да разрешат

3.The Break – Up

Комедия, драма, романтика – този филм е всичко, което една жена може да си пожелае.лед поредната си шумна караница, Брук (Дженифър Анистън), която работи в артгалерия, решава да скъса с гаджето си Гари (Винс Вон), който пък е екскурзовод в Чикаго. Следва серия от разгорещени спорове, размяна на взаимни обвинения, погаждане на мръсни номера и множество съвети от приятели, роднини или пък от някой напълно непознат.

Борбата на Винс Вон и Дженифър е едно от малкото неща, които показват другата страна на любовта.

4. Just go with it

И въпреки че има няколко номинации за Златна малина, филмът е феноменален. Д-р Патрик Макабий (Адам Сандлър), пластичен хирург, който не иска да се обвърже сериозно. Изведнъж, той се запознава с момиче, което истински харесва и разказва емоционална история за бившата му жена и децата. Тук се появява Дженифър Анистън и нейните деца, които играят семейство заедно с Адам, а мрежата от лъжи все повечесеоплита …

5. We’re the Millers

Тази комедия проследява историята на един наркодилър, стриптизьорка, зубъри опасно момиче, които се опитват да преминат границата на Мексико в семейна каравана пълна с канабис.

Дейвид Бърк (в ролята Джейсън Съдейкис) е дребен дилър на трева, който е принуден да пренесе два тона наркотик от Мексико до Колорадо. Но преминаването на границата не е толкова лесно и за да е сигурен, че наркотика няма да бъде открит Дейвид решава да създаде фалшиво семейство тъй като според него “семействата, които са на ваканция, не привличат вниманието на митничарите”.

За да осъществи дръзкия си план той трябва да работи с циничната стриптизьорка Роуз (Дженифър Анистън), бездомната тийнейджърка Кейси и местния зубър Кени.

Истинските проблеми обаче започват когато става ясно, че наркотика, който Дейвид взима от Мексико всъщност принадлежи на международен престъпен картел.

Малко черен хумор и стриптийз на Дженифър Анистън.

 
 
Коментарите са изключени за Пет любими филма с Дженифър Анистън