Първи кадър от „Сойка-присмехулка част 2“

| от |

Снощи, в страницата на Дженифър Лорънс във фейсбук беше пуснат първия кадър от финала на антиутопичната трилогия „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 2“.

Hunger games Mokingjay part 2

Под снимката има надпис – 6.9.15 #MockingjayPart2 #Unite, което най-вероятно е датата и на първия трейлър, който вече чакаме да излезе с интерес.

Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 2″ е филмовият финал на книжната трилогия на Сюзън Колинс. Самият филм трябва да направи премиера на 20 ноември тази година. Студиото раздели третата част на книгите в два отделни филма по пример на повечето големи фравчайзи преди тях, макар ние да смятаме, че това беше малко излишно. И въпреки че първата част на финала – „Сойка-присмехулка част 1“ да не беше посрещната така възторжено, както предишните два филма, то не чожем да лъжем – чакаме този с нетърпение и интерес.

Припомняме, че двата филма бяха изснимани наведнъж през 2013 и 2014 година, в периода септември-юни. Снимките бяха в Атланта, Джорджия, Берлин и завършиха в Париж, в предградие Ноази льо Гранд, където 30 години по-рано е снимана антиутопичната класика на Тери Гилиъм „Бразилия“ – базирана отчасти на „1984“ на Оруел.

 
 
Коментарите са изключени за Първи кадър от „Сойка-присмехулка част 2“