Парче хартия с надпис „The“ се продава на добра цена в eBay

| от |

Продавач от Австралия предположително е изкарал 40.000 долара за пуснато на онлайн търг неголямо парче хартия с написано на него със синя химикалка „The“, съобщават „News.com.au“.


Представителят на Пресс-Службата на аукциона е подтвърдил, че този предмет бил: „Твърде странен, но все пак законен“.
1

Австралиецът с логин “ Sweatyman“ е продавал своя необичаен премет на аукцион в eBay със следното описание: „Продавам думата <Thе>. Написана е със синя химикалка на откъснато парче хартия, формат А4, думата може да бъде използвана от евентуалния купувач буквално за хиляди различни предназначения, състоянието е много добро“. Описанието на хартията в обявата е била допълнена и така:

„Изглежда отлично върху лаптоп. Подчертава тайнствената красота на морските миди и раковини. Ефектно ще украси вашите саксии с цветя, прекрасно стои върху роял или фортепиано“ – рекламира стоката си „Sweatyman“. Доставката естествено е предложено да е безплатна.

2

Достигайки обаче толкова висока аукционна цена, обявата беше „The“ от сайта еBay. Не се съобщава дали е била закрита от системния администратор на ресурса или пък продавача сам я е изтрил. Жалко за така добре рекламирана стока.

 
 
Коментарите са изключени за Парче хартия с надпис „The“ се продава на добра цена в eBay

Повече информация Виж всички