Няколко трика, които ще я докарат до оргазъм

| от |

women-flowers_00425308Най-важният фактор тук е времето. Ако тя не се чувства под напрежение и усеща, че не бързате за някъде, не гоните график, срещи, деца и т.н., то ще ви е лесно да я докарате до тъй желания оргазъм. Но, ако и двамата бързате за работа, ето някои съвети, които ще ви помогнат.

1. Подканете я да диша дълбоко
Дишането е страшно мощен еротичен инструмент. Тя може да си представи, че е цвете, чийто отвор е между краката и, а пурпурният цвят на венчелистчетата достига до гърдите и, до върховете на пръстите, до гърлото. При всяко дълбоко вдишване, цветът се отваря и изпълва цялото тяло. Това може да бъде изригващ оргазъм, ако в този момент езикът ви се движи в тон с дишането и нагоре и надолу по клитора, а средният ви пръст бавно гали разтварящото и се цвете.

2. Накарайте я да ви почувства
Повдигнете косата и, докато я гушкате, допирайки главата си до нейната. Пуснете дъха си, леко дразнийки ухото и. Това със сигурност ще докара няколко позабравени тръпки по гърба и, които ще я гъделичкат докато не почувства как се потапяте дълбоко в нея.

3. Съчетайте с елегантна болка
Ако тя е на върха, натиснете ноктите си в плътта на кръста и, оставяйки малки отпечатъци. Ако тя е по гръб, прокарайте нокътя на палеца си по протежение на стъпалото на крака. (Забележете, че не ви предлагаме шамар или пляскане. Ако вкарате тези две неща по средата на секса, то трябва да бъдете напълно сигурни, че ще се приемат добре).

4. Бъдете център на внимание
Най-големият враг на оргазма при повечето жени е нейният ум и невъзможността тя да бъде изцяло отдадена на момента. Накарайте я да не мисли за закуската или вечерята, за прането или спането. Накарайте я да задържи едно гроздово зърно в устата си без да го пръсне. Това ще привлече вниманието и, а и като част от еротичната игра ще е доста възбуждащо. По тозин начин си гарантирате, че цялото и внимание ще е с вас – и на тялото, и на ума.

 
 
Коментарите са изключени за Няколко трика, които ще я докарат до оргазъм