Няколко признака, че тя не е истинското момиче за вас

| от |

Много дълги връзки и бракове се разпадат, така че със сигурност бихте искали да се уверите, че гаджето ви е вашата сродна душа.

42-28641267

Ето няколко признака, които ще ви покажат, че тя не е подходящия за вас човек:

Тя е супер, но… нещо не е наред

Тя е умна, секси и не прави проблеми, когато излезете с приятелите си и се прибирате като нечовек. Но въпреки че тя е супер, не можете да си представите живота с нея, а след известно време ви става скучно и тя започва да ви вбесява.

Психотерапевтите съветват, че ако това състояние продължи повече от 6 месеца, това е знак, че тя не е за вас.

Лош сексуален живот

Двойките, които са щастливи и имат стабилни връзки правят много по-добър секс от тези, които имат нестабилни връзки. С други думи, сексуалния живот има много общо с това колко ще бъде успешна връзката ви.

Постоянно се чувствате виновен

Ако постоянно усещате, че вие ​​сте този, който греши във връзката, ако тя постоянно ви обвинява за проблемите, тогава би трябвало наистина да се замислите дали тя не изисква твърде много от вас. Ако не прекратите тази връзка, проблемите ви ще растат.

3

Вашите приятели не я харесват

Вашите приятели знаят какво е това, което ви подхожда и какво не. И ако те не я харесват и не могат да я понасят, наистина би трябвало сериозно да помислите. Попитайте ги защо имат такова мнение за нея.

 
 
Коментарите са изключени за Няколко признака, че тя не е истинското момиче за вас

Повече информация Виж всички