Направете копие на бебето си докато е в утробата

| от |

Компания за 3D принтиране предлага да направи модел на детето в реален размер, докато то още е в утробата на майката.
1

Компанията 3D Babies прави ултразвуково сканиране на вашето бебе и създава персонализирана фигурка с правилни черти на лицето, позиция на тялото и цвят на кожата на нероденото дете. Моделите се произвеждат с най-новата 3D технология за принтиране. Модел на бебе в реални размери струва около 600 долара. Най-малкият модел, който може да се направи, струва само 200 долара.

Базираната в Калифорния компания опитва да събере 15 000 долара, за да закупи нов 3D принтер.

Не е задължително моделът да бъде копие на вашето бебе. „3D- Babies“ предлага и фигурки на децата на различни знаменитости, например Норт Уест- дъщерята на Ким Кардашян и Кание Уест.

„Нашата цел е да видим усмивките на родителите, бабите и дядовците и всички членове на семейството, когато си спомнят за деня, в който за първи път са се срещнали с най-новото попълнение във фамилията. Този продукт ще се превърне в семейна реликва“, се казва още в сайта на производителя.

Моделите на бебета са в три размера: реален (около 20 см), наполовина (около 10 см) и мини (5 см). В 23-24-тата седмица от бременността бебето вече е с размери около 20 см, затова най-големият размер на моделите е наречен реален.

Бъдещите родители може да уточнят дали полът на детето да се вижда или не.

Моделите могат да бъдат изработени в три телесни цвята: светъл, среден и тъмен.

 
 
Коментарите са изключени за Направете копие на бебето си докато е в утробата