НАП разпродава потници, тротинетки, каруци и дърва за огрев

| от |

Рокли, панталони, потници и пластмасови часовници са само част от артикулите, отнети в полза на държавата, които Националната агенция по приходите продава в момента, предаде репортер на БГНЕС.

Търгът с тайно наддаване за пластмасови часовници, дамски клинове, тениски, потници, детски ризи, детски анцузи и спортни долнища, детски сака, панталони, клинове, блузи, мъжки къси панталони, дамски тениски, клинове и блузи ще се проведе на 29 август от НАП-Бургас.

Ден след началото на учебната година, морската териториалното поделение на приходната администрация ще проведе друг търг с тайно наддаване, в рамките на който ще бъдат продадени отнетите в полза на държавата 3845 дамски рокли (с продажна цена 7690 лева) и 1870 панталона (с продажна цена 9350 лева). Дрехите в момента се намират в склад на митницата в Бургас и ще могат да бъдат видени от потенциалните купувачи от 10 до 12 септември.

От НАП изрично уточняват, че всички дрехи се продават такива, каквито са в момента на продажбата им и купувачите не могат да претендират за недостатъци на закупената вещ.

Поделението във Варна продават тротинетки, стъклени чаши, парти свирки и дори една пейка. В Пловдив пък продават две каруци и дърва за огрев.

В края на лятото НАП продава и няколко апетитни апартамента. В София, например, НАП продава мезонет в жилищния комплекс „Манастирски ливади“ от над 266 квадратни метра с начална тръжна цена от 186 900 лева. В комплекс „Уайтууд лодж“, местността „Страгите“ в Банско, се продават два апартамента – единият от които е с площ от 55,50 квадратни метра и първоначална цена 46 320 лева, а другият с площ 66 квадратни метра и първоначална цена 55 100 лева. В Пампорово също се продават два апартамента, единият от тях е мезонет от 212 квадратни метра с първоначална тръжна цена 145 300 лева, а другият е от 66 квадратни метра и първоначална цена 41 300 лева.

Във варненския квартал Аспарухово, пометен от страшния воден ад през юни, се продава апартамент от малко над 52 квадратни метра и начална цена 38 740 лева и апартамент от 70 квадратни метра с първоначална цена близо 52 000 лева. /БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за НАП разпродава потници, тротинетки, каруци и дърва за огрев