Най-лошите филми през 2014-та

| от |

Майкъл Бей, 9 години закъсняло продължение на “Син Сити“, “Kостенурките нинджа“ като градски трилър, и други подобни кино недуразумения, които на хартия би трябвало да успеят.

1. Sin City: A Dame To Kill For

Ненужното продължение на революционния хит от 2005-та, Син Сити преобрази нихилизмът и шовинизма от оригиналния филм в ново непосилно ниво, като преобрази всички герои в едно голямо петно от неандерталска бруталност … пълен с мъже, които трябва да еволюират, за да достигнат нивото на нищожество, и жени, които неизбежно са курви, стриптизьорки или някакъв друг вид на женското зло жена.

2. Jersey Shore Massacre

jersey shore
Това непоносимо раздухване на марката да се нарече филм е твърде смел. В най-добрия случай Jersey Shore Massacre е свободно свързана колекция от ужасни идеи, които по някакъв начин са успели да завършат с тяхното превръщане във филм.

3. Sex Ed

sex ed
Sex Ed присъства във всеки списък с най-лошите филми в историята само заради историята – главният герой е преподавател идеалист на име Ед, който решава да преподава сексуално образование въпреки, че самият той е девствена!

7. Transformers: Age Of Extinction

transformers
Бей все още е в състояние да създава прекрасни филми, а всички ние сме изправени пред ужаса, желаейки такъв талант да не се консумира от мъж на средна възраст, който все още не е напуснал детската площадка.

11. The Giver

The Giver
…Тогава режисьора Филип Нойс и неговите сценаристи решили да съберат или да откраднат парчета от всеки младежки успех, до който може да се доберат. Добавиха глупав любовен триъгълник от Здрач. И по-тъп зъл диктатор от “Игрите на глада“. Сложиха и идиотското търсене на произволна точка на картата, която магически ще определи какво не е наред в утопичното общество на The Giver … филмът се прави повече от десетилетие и оставя чувството, че всяка сцена е написана в различна година, от някой който не е чувал за оригиналния материал, но знае за всеки друг блед филм, който някога е бил правен.

Цъкнете тук, за да видите всички провали на годината.

 
 
Коментарите са изключени за Най-лошите филми през 2014-та