Най-глупавите въпроси, които чуват жените на първата среща

| от |

1

Как обичаш да се забавляваш?

Това е много общ въпрос, който поражда много общи отговори и няма да ви помогне да разберете нищо за жената. Ако зададете този въпрос, срещата прилича повече на интервю. Някои мъже си мислят, че по този начин ще могат да планират бъдещо излизане. Проблемът в случая е, че след няколко седмици отново ще питат какво ви се прави на първата среща, макар и жената вече да е отговорила отдавна, пише „Time“.

Защо си нямаш приятел?

Няма по-бърз начин да накараш жена да се чуства ужасно от този. Какво очаквате да ви каже? “Не съм лесна и за това мъжете се отегчават”, или “Няколко месеца след началото на връзката се привързвам много и това плаши мъжете”. Няма нужда да се стига дотам.

Толкова си красива, изненадан съм че си нямаш приятел.

Това не е точно комплимент. Най-много тя да се почуства все едно нещо е сбъркано с нея. Да не говорим, че мъжете, използващи такива клишета не са точно перфектните гаджета.

Какви мъже харесваш?

Това не е най-добрият въпрос, най малкото че може да не ви хареса отговора. В крайна сметка важното е, че ви харесва, а не какъв е нейният 450772629“тип” мъже. Може би сте различен от предишните й гаджета, и точно затова и харесвате.

Как завърши последната ти връзка?

Да не би да се опитвате да я разплачете още на първата среща? Евентуално ще узнаете отговора след време, няма нужда от излишна драматизация.

Сама ли живееш?

Какво значение има? Този въпрос винаги намеква, че бързате да си легнете с жената, което в повечето случаи не е добър ход.

Ако имате проблеми с поддържането на разговора, опитайте се да задавате въпроси за по-скорошни събития. Например, вместо “как обичаш да се забавляваш”, я питайте какво е правила миналият уикенд. По този начин ще получите същата информация по по-заобиколен начин.

Всъщтност гореспоменатите въпроси не са глупави, те са мързеливи. Не може да очаквате да питате едни и същи неща жените, все едно са на интервю и да очаквате изведнъж да се влюбите.

 
 
Коментарите са изключени за Най-глупавите въпроси, които чуват жените на първата среща