Най-добрият кмет на света иска да стане премиер

| от |

След като го хванаха, че пуши крек, шмърка кокаин, поне десет пъти е бил пиян на обществено място, обвинен, че е наел проститутки и че обяснил намеренията си към негова колежка, кметът на Торонто обяви, че планира да стане премиер.
1

В интервю за Fox, Роб Форд не само заявил, че е сигурен, че отново ще бъде избран на поста кмет, а че „един ден иска да се кандидатира за премиер“ на Канада .

Той заяви, че в момента е на лечение и настоява, че не страда от зависимост. Освен това всеки ден тренира с треньор по два часа. Преди това в интервю за CNN Форд заяви, че и по-рано щял да признае, че е пушил крек, но никой не го е попитал.

„Някой да беше дошъл и да ме попита, дали някога съм пушил крек, трева? Аз щях му кажа „Да“! „Но когато някой дойде и ме обвини, че съм пристрастен към крека и после ме попита дали пуша? Естествено, че ще кажа не,“ коментира кметът.

Миналата седмица канадски съд обяви, че има следствена документация от почти 500 страници с твърденията за наркотици и сексуалното малтретиране от страна на Форд.

 
 
Коментарите са изключени за Най-добрият кмет на света иска да стане премиер