Над 75 модни предложения събра конкурсът за униформи на Мтел

| от |

Приключи първият етап на конкурса за дизайн на униформи за служителите в търговската мрежа на Мтел – Мтелеганс. В рамките на двайсет дни бяха получени над 75 предложения за униформи. Жури от модни специалисти и представители на Мтел избра осем от най-добрите, които ще продължат във втория етап на конкурса.

Въпреки първоначалното условие до втория етап на конкурса да бъдат допуснати само трима участници, журито избра осем, заради изключително добрите предложения, които бяха предоставили дизайнерите.

В следващия етап на Мтелеганс селектираните предложения ще бъдат оценявани от консултантите в магазините на Мтел, които ще носят униформите. За формиране на крайната оценка под внимание ще бъде взет и вота на феновете на Мтел във Facebook.

Победителят в надпреварата ще спечели 4000 лева, а заелите второ и трето място – 2000 лева и 1000 лева. Тримата победители ще бъдат обявени в средата на септември.

Проектът Мтелеганс е част от стремежа на Мтел за изцяло ново позициониране, като промяната включва не само начина, по който изглеждат служителите в магазините, но също ценностите, които споделят, още по-високо ниво на обслужване и още по-добро качество на продуктите и услугите.

В състава на комисията, която оцени кандидатурите са: проф. д-р Любомир Стойков, председател на Академията за мода; Николай Божилов, дизайнер, носител на наградата „Златна игла“ за „Най-добър млад дизайнер“ за 2013 година; Ванина Ханджийска, моден блогър (styleinspiratrice.com), и Августина Маркова – Тути, стилист в предаването „Модерно“. От страна на Мтел – Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“, Петя Стоянова, директор „Маркетинг комуникации“ и Желязко Желязков, директор „Директни продажби“.

Повече информация за конкурса и селектираните участници може да научите на http://www.mtel.bg/mtelegance

 
 
Коментарите са изключени за Над 75 модни предложения събра конкурсът за униформи на Мтел