На ски и сноуборд в Добринище!

| от |

Туризмът в Добринище се развива с плавни, но сигурни темпове. Както знаете, планината, сноуборда и Пирин са ни слабост и доста често през зимата сме там. Собствениците на хотели в Добринище, коментират, че са запълнени през цялата година.

В очакване на зимата хотелите и къщите за гости в Добринище вече са резервирани за 8 декември, както и за коледните и новогодишните празници. През новия ски-сезон може би ще има повече любители на зимните спортове от миналия.
2

От курорта обявиха и цените на картите и билетите за лифта. Еднодневната карта за възрастни е 30 лв. за деца е 15 лева. При тридневните карти цените са съответно 68 лв. за възрастни и 40 лв задецата. Шестдневните оферти са 110 лева за възрастни и 70 за деца. Полудневните са за 20 и 10 лв. Полудневната карта важи от 12.30ч. до края на работния ден. При аварийно спиране на лифта по независещи от фирмата причини сумата за закупени карти и билети не се възстановява.

В курорта може да си вземете ски и сноуборд под наем на съвсем достъпни цени. Дневният наем е 15 лева, а за шест дни цената е 70 лева. Ски учителите също са на достъпни цени, като започват от 15 лева на час и може да се договорите за отстъпки с местните. За сноуборда учителите започват от 20 лв. на час, но според нас там купонът е доста по-голям за начинаещи отколкото при ските.

Цените за съоръженията в Добринище са все още по-ниски в сравнение с водещите ски-курорти в България, но и съоръженията не са от най-добрите. Курортът е предпочитан за каране от начинаещи скиори и всякакъв вид сноубордисти

Ясно е за нас и за всички, които са фенове, че Добринище става все по- привлекателно със всяка следваща година.

 
 
Коментарите са изключени за На ски и сноуборд в Добринище!