Моника Белучи е най-старoто момиче на Джеймс Бонд, но е по-хубава от всички до сега

| от |

Италианската актриса е най-сериозният кандидат за най-добра партньорка на прочутия таен агент.

Прекрасната Моника Белучи винаги е била най-красивата жена на света, дори със своите петдесет години, тази красива италианка изглежда по-добре от повечето си, дори и по-млади колежки.

monika beluchi1

Тя е успешна актриса и майка, но дали знаете, че за малко е щяла да стане адвокат, че перфектно говори четири езика и че не счита изневярата за най-лошото нещо на света? Моника Белучи е божествена и няма нищо на света, което може да отнеме тази титла!

Новото момиче на Джеймс Бонд, в продължението на „Spectre“ ще участва въпреки Даниел Крейг, Ралф Файнс и Наоми Харис.

Това са петте най-важни факта за новото момиче на Джеймс Бонд.

partniorka na djeimms bond

1.Моника Белучи ще бъде най-старото момиче на Джеймс Бонд в историята, а преди нея, като най-старата жена в тази роля бе актрисата Оноре Блекмен, която на 39 години иигра в „Goldfinger“ през 1964- та година.

s priqtelki

2. Моника беше най-близо до момиче на Бонд през 1997-та година във филма „Tomorrow Never Dies “ нейната роля отиде при Тери Хатчър.

rolq vuv film

3. В новия филм за Джеймс Бонд красивата италианка ще се превъплъщава в образа на Лучия Скиара.

1

4. Моника Белучи е родена в Чита ди Кастело, Италия, детството си прекарва в Сан Густино. На 13 години започнала да се занимава с мода, а през деветдесетте години започва да се занимава с кино.

egiptenka

5. Официално е свободна, но от 1990-та до 1994-та е женена за модния фотограф Клаудио Карлос Басо, а през 1999-та година се омъжи за актьора Венсан Касел, от когото има две дъщери. Те се разведоха миналата година.

oficialno svobodna

mechta za vseki muj

 
 
Коментарите са изключени за Моника Белучи е най-старoто момиче на Джеймс Бонд, но е по-хубава от всички до сега