Мирис на канела и диня възбуждат мъжете

| от |

Австралийските учени съставиха списък с най-странните неща, които възбуждат мъжете.

В изследването участвала група мъже, които трябвало да споделят какво ги възбужда най-много в жените, чиито снимки разглеждали. Интересно е, че господата си падат повече по дълги ръце, отколкото по дълги крака.

PASTEQUE_A_CHAIR_ROUGE_CRIMSON_SWEET_A

Според изследователите дългите ръце подсъзнателно карат мъжете да мислят, че дамите могат да правят много интересни неща с тях и освен това показват, че са плодовити.

Но това не е всичко, което кара мъжкото сърце да трепне. Мъжкото списание „Men`s Health“ публикува класация с най-странните неща, които карат мъжкото либидо да работи. Сред тях е миризмата на поничка с канела. Тя провокира сексуална реакция в мозъка на момчетата, считат експерти от изследователската организация „Smell & Taste Treatment“ в Чикаго.

Динята също има подобен ефект. Тя съдържа аминокиселина, наречена цитрулин, която има ефекта на Виаграта. Любопитно е, че кризата в икономиката кара мъжете да търсят други начини за постижения и да получават похвали за действията си.

Приятели също карат мъжете да търсят още секс. Мъжката компания събужда състезателния дух, което се отразява на сексуалното желание, обясняват учените от канадския университет McMaster.

Червеният цвят също подлудява мъжете и кара да се чувстват като бикове. Мъжете гледат на жените в червено като на сексуален обект, твърдят учени от университета в Рочестър. /БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Мирис на канела и диня възбуждат мъжете