#mealforameal – превърнете снимките на храната ви в помощ за нуждаещите се

| от |

От @richardbranson

Гордея се, че помагам за стартиране на инициативата на Virgin Mobile Australia с OzHarvest – #mealforameal. За всяка снимка на храна, която публикувате в Instagram, Twitter или Facebook, придружена с хаштаг #mealforameal, ние ще доставим истинска храна на някой, който се нуждае от нея.

mobile_australia_phone_mealforameal

Винаги съм смятал, че бизнесът трябва да бъде водеща сила за добро и #mealforameal е страхотен пример за това. OzHarvest осигурява хранителни запаси на около два милиона нуждаещи се австралийци и със снимки с хаштаг #mealforameal можете да допринесете за още по-голямо въздействие.

OzHarvest е създадена през 2004 от Рони Кан, известна в кетъринг индустрията. След нейните събития никой не си е тръгвал гладен, но въпреки всичко са оставали големи количества храна, които са се изхвърляли, а самата Рони чрез това е видяла начин да помага на хора, които имат нужда.

В действителност на планетата се произвежда достатъчно количество храна, така че всички да бъдат хранително обезпечени, а основният проблем е как се разпределя тази храна и каква част от нея се изхвърля.

Само Австралия изхвърля 4 000 000 тона храна всяка година, OzHarvest взема тази перфектна храна, за да нахрани хора в нужда. В противен случай тя би се озовала на сметището…

richard_eating_wine_dinner

А вие бихте ли им помогнали още повече хора да получат храна? Снимайте вашия обяд или вечеря, открийте повече информация на makingmobilebetter.com.au.

mobile_australia_mealforameal

 
 
Коментарите са изключени за #mealforameal – превърнете снимките на храната ви в помощ за нуждаещите се