Машина на времето – ЕП бъдеще в миналото

| от |

Българското национално радио (БНР) организира „винтидж“ парти в рамките на европейския проект „Европа за мен“, който се финансира от Главна дирекция „Комуникации“ на Европейския парламент. Събитието ще се проведе този четвъртък, 20 ноември, от 18:30 часа в Мраморното фоайе на обществената медия. Провокацията към публиката е разказ за историята на Обединена Европа, но представен чрез импровизационен театър. За специалното „винтидж“ шоу екипът на „Европа за мен“ е поканил първата професионална трупа за импро театър „ХаХаХа“.

Представлението е част от кампанията „Европейският парламент – машина на времето“. Това е ретроспекция за ЕП, който в духа на „винтидж“ културата, прераства от парламентарна асамблея до най-важната гражданска институция в ЕС. Представлението ще покаже модели, практики и символи от историята на Европа. Най-активните зрители ще получат специално изработени рекламни материали на проекта „Европа за мен“. Репортерите на Радио София ще дадат думата на зрителите на събитието, за да изразят своята позиция по най-актуалната тема в Европейския съюз тази година – правата на гражданите.

Крос медийният продукт на БНР – „Европа за мен“ се реализира чрез трите програмни платформи на общественото радио: предаването „Преди всички“ на програма „Хоризонт“, едноименното предаване „Европа за мен“ – Радио София и интернет сайта на БНР

mashi

 
 
Коментарите са изключени за Машина на времето – ЕП бъдеще в миналото