„Макс телеком“ предложи услуга за разговори

| от chronicle.bg |

Мобилният оператор „Макс“ вече предлага и гласови услуги в България. Компанията представи първото за страната мобилно приложение за пренос на глас през мобилен интернет и с български мобилен номер.

Voicer е предплатена гласова услуга, която е достъпна на смартфони или таблети с Android и Apple iOS. Цената на разговор е 0.05 лв. /мин, а всички разговори се отчитат на секундата.

Приложението предлага гласови услуги, видео и текстови съобщения през мрежата на оператора 4G LTE, както и през 3G и WiFi.

То се използва с номер на „Макс“ (започващ с +359 999) или с пренесен такъв от друг български оператор. През Voicer може да се звъни на всички мобилни и фиксирани номера в България, като всеки телефон в страната също може да избира номерата на „Макс“.

Приложението не е обвързано с дългосрочен договор или месечни такси, а стартовият пакет от 5 лв. и бонус 1000 Mb интернет трафик на максимална скорост е достатъчен за осъществяване на разговори и може да се презарежда по всяко време.

Разговорите в мрежата на Voicer са неограничени, а след изтичане на включените минути за разговори или интернет трафика, услугата може да се презарежда с няколко различни пакета.

Потребителите могат да общуват още чрез видеоразговори, онлайн чат с текст, изпращане на снимки, видео и записани съобщения. Приложението може да се инсталира на до 5 крайни устройства от един потребител (с един номер), независимо от вида на интернет връзката – 4G, WiFi или 3G. Налично е в Google Play Store и Apple App Store.

 
 
Коментарите са изключени за „Макс телеком“ предложи услуга за разговори